Avem multi angajati, cum ne ocupam de actele lor

Orice firma care activeaza in capitala pe prestari de servicii are nevoie de o firma specializata in resurse umane (hr – human resources) , mai ales in domeniul nostru unde nu exista o competitie mare, asadar suntem o echipa mare, cu contracte diferite si pachete salariale diferite. Nu aveti idee de cate probleme legate de itm ne putem lovi si cat de mari sunt amenzile, decat daca treceti prin asa ceva (lucru pe care nu vi-l dorim). Ne-a fost foarte greu sa gasim o firma care se ocupa cu asa ceva in capitala, pentru ca, la o cautare pe google cu „resurse umane Bucuresti” am gasit foarte multe anunturi de pe olx si mai putin site-uri specializate in asa ceva. Iata ceva lucruri importante cu care te poate ajuta o companie ce activeaza in acest domeniu:

  • Intocmirea dosarului de angajare

    Aici pana si o contabila cu experienta poate sa greseasca, iar documentele necesare sunt multe si greu de inteles, mai ales de un administrator ce are pe cap multe alte lucruri legate de afacerea in care activeaz. Scapati de grija iar costul nu este unul mare.

  • Intocmirea pontajelor lunare pentru calcul salariu

    Avem iar multa bataie de cap, mult stres si erori ce se pot strecura. Inchipuiti-va ce se intampla pentru un singur post de munca, cu 3 schimburi.

  • Avem un angajat nou, cum ii stabilim contractul ?

    Ni s-a intamplat sa oferim un contract de munca prea bun pentru o persoana foarte rea si nepriceputa. Dupa ce ca era aproape de a distruge o centrala si putea sa-i puna in pericol pe proprietari, tot el era nemultumit de faptul ca l-am tras la raspundere si l-am avertizat ca la urmatorul incident trebuie sa luam masuri grave. A aparut un conflict intre noi si a trebuit sa apelam la o firma care sa se ocupe profesional de eliberarea lui din „functie”. Sfatul nostru este sa aveti din start un contract realizat cat mai bine, fara loc de interpretari si bineinteles legal.

Pe langa cele amintite mai sus, sunt multe alte servicii cu care o firma specializata va poate ajuta, trebuie doar sa-i contactati. Suntem curiosi ce echipa sta in spatele unor companii mari cum ar fi coca-cola sau alte lanturi de supermarketuri cum ar fi Auchan.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>