Centrala si mesterii nepriceputi nu se impaca bine

Dupa cum spune si titlul, un „mester” ce se ocupa cu transport mobila in Bucuresti (din cate am inteles gasit pe un site de anunturi), s-a gandit sa sprijine un sifonier pe centrala, fara sa se gandeasca ca poate sa provoace o avarie de 1.000 lei (schimbat piesa + mana de lucru). Partea cea mai interesanta a fost cand mesterul nu si-a recunoscut vina, spunandu-i proprietarului ca asa era. Apoi bineinteles ca a urmat o cearta frumoasa, iar noi am intervenit rapid pentru a rezolva problema, uitandu-ne la proprietar si tanarul „Transportator” panicat tot de frica costului reparatiei.

Cand apelati la un prestator de servicii, nu cautati pe site de anunturi!!

Dragi cititori, va recomandam ca pentru orice serviciu dorit sa apelati la primele site-uri din motoarele de cautare. Scrieti pe nea’google „transport mobila Bucuresti” si o sa va apara mai multe firme ce se ocupa cu asa ceva. Nu va mai riscati cu tot felul de persoane neautorizate care spun ca va ajuta la un pret bun, iar rezultatul este unul dezamagitor, o paguba mai mare decat salariul minim pe economie. De ce? Pentru ca, pe langa centrala stricata, tanarul s-a apucat sa demonteze un mobilier pe care l-a zgariat, din cate am inteles ar fi costat si acela vreo 1.500 lei.

Tot de la proprietar am inteles ca ar fi avut si ceva decoratiuni cu swarovski pe care le-a zgariat atunci cand a transportat toata marfa, pusa la gramada in camion, fara protectie adecvata.

Ne-am amintit de inceputurile noastre.

Si eu si colegul meu ne-am apucat de reparat centrale fara sa avem o experienta, ci doar un curs si pregatirea teoretica + autorizatie. Insa, te lovesti de multe lucruri noi si esti tentat sa spui ca nu poti prelua comanda, de frica sa nu faci mai mult rau. Cand vine vorba de prestari servicii, important este sa inveti din greseli si cel mai important, sa ai foarte mare grija sa nu strici nimic. Firmele ajunse mari au de obicei experienta mare si au investit bani in publicitate, asadar au un portofoliu de clienti si pot fi de incredere. Succes!

Comment ( 1 )

  1. ReplyTransport mobila
    Si noi suntem din Bucuresti si mereu am pus mare atentie pe calitatea oferita clientilor, mai ales avand in vedere ca pe piata sunt foarte multe "firme" ce urmaresc doar sa faca un profit cat mai mare, la curse mici. In cazul in care aveti nevoie de serviciile noastre de transport marfa sau mobila, ne puteti apela sau sa intrati pe site-ul nostru pentru mai multe detalii.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>