Intervenim cu reparatii si in Ilfov – Ariston, Motan, Junkers etc

In cazul in care locuiti in Ilfov si aveti probleme cu centrala, ne puteti contacta la numarul afisat pe site, program non-stop. Echipa noastra poate sa intervina rapid, indiferent ca este Sarbatoare sau o ora tarzie. Suntem unii dintre cei mai importanti reparatori de centrale din Bucuresti, cu experienta de peste 8 ani in domeniul acesta. Avem capacitatea de a oferi servicii de reparatii centrale, mentenanta, itp, reparatii placi electronice, curatare chimica, in orice sector din Bucuresti, timp de asteptare foarte mic. Pe langa centralele amintite in titlu, reparam si Bosch, Buderus, Beretta, Vaillant, Wiessmann, Sylber, Ferroli, Immergas, Junkers, Motan, Romstal, Protherm, Westen, Baxi, Lamborghini, Saunier Duval

Din pacate, de foarte multe ori gasim la clienti centrale „mesterite” de persoane neavizate, uneori chiar si noi fiind surprinsi de inventivitatea romanilor. Problema cea mai mare este ca, atunci cand se intervine fara cunostinte, incercand sa se repare centralele cu tutoriale sau recomandari de pe forum-uri, exista posibilitatea de accidente grave sau de deteriorarea centralei.

Foarte multi producatori de centrale recomanda ca anual sa se faca o mentenanta si o persoana avizata sa verifice daca totul este in regula, pentru a evita eventuale neplaceri.

Recent am infiintat si o pagina de Facebook pe care va invitam sa o urmariti. Acolo vom publica diferite informatii din acest domeniu, reduceri la serviciile prestate si multe altele. Multumim!

Comments ( 2 )

  1. ReplyStomatologie Bucuresti
    Buna ziua, avem un cabinet de stomatologie in Bucuresti sector 2 si suntem interesati de serviciile dumneavoastra pe termen lung. Ne-ar interesa un contract de colaborare pe termen lung si un pret pentru acest tip de abonament. Multumim!
    • Replycentralebucuresti
      buna ziua.va rog sa specificati ce fel de servicii solicitati.multumeec

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>