Interventie la o clinica stomatologica din Bucuresti

Zilele trecute am avut o interventie la o clinica stomatologica din Bucuresti si am reusit sa rezolvam problema in maxim 2 ore, desi a trebuit sa intervenim cu mai multe piese de schimb in vederea solutionarii problemei.

Tratam cu seriozitate fiecare client!

In acest caz a fost vorba de o clinica stomatologica unde vin foarte multi pacienti, asadar este nevoie mereu de apa calda, indiferent de ora, deoarece proprietarii au si cazuri de urgenta stomatologica. Sigur, avand in vedere ca este vorba de un domeniu sensibil, unde oamenii vin cu probleme de sanatate, atentia la orice detaliu este mult mai mare. Chiar si asa, luam in seriozitate fiecare client, deoarece uneori ajungem la casele oamenilor, unde gasim familii cu copii mici, suflete care au nevoie de caldura si apa calda.

Mici intarzieri ? Ne cerem scuze!

Suntem oameni, suntem o echipa mica, asadar nu putem intotdeauna sa ajungem la timp la dumneavoastra. Cum a fost vorba si in cazul de mai sus, l-am pus prioritate si am amanat cativa clienti care aveau nevoie de serviciile noastre. Insa, promitem ca ajungem la timp de fiecare data si ca ne facem treaba bine, astfel incat sa nu aveti o opinie negativa despre experienta si seriozitatea noastra.

 

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>